Εγγραφή στο newsletter

 

 

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ  δίνουμε άμεση προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε. Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία με τη μορφή προφίλ. Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων από εσάς είναι προαιρετική και η συνέπεια μη παροχής προσωπικών δεδομένων θα είναι η αδυναμία λήψης πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου. Έχετε το δικαίωμα άμεσης διαγραφής των στοιχείων σας όποτε το θελήσετε βάση τις νέας ευρωπαϊκής οδηγίας και του κανονισμού GDPR.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους
Δεσμευόμαστε ότι δεν αποκαλύπτουμε, πωλούμε, παραχωρούμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Διαφημιστικά Μηνύματα
Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιριών.

Δείξτε μας ότι δεν είστε ρομπότ!

Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου κανονισμού περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) επιβεβαιώνετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου.