Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη πιθανη εμπειρία χρήστη .Cookie πληροφορίες ειναι αποθηκευμένο στο προγραμμα περιήγησης σας και εκτελεί λειτουργίες όπως να σας αναγνωρίζει όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και βοηθάει την ομάδα μας να καταλάβει σε ποια σελίδα από τον ιστότοπο μας βρίσκεις πιό ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.
Δημητριακά στην Ελλάδα: Μύθος και παράδοση, διατροφή, επιχειρηματικότητα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 3/2/2015
Δημητριακά στην Ελλάδα: Μύθος και παράδοση, διατροφή, επιχειρηματικότητα
Τη διαχρονική σημασία της καλλιέργειας των δημητριακών για την ελληνική κοινωνία θα επιχειρήσει να αναδείξει η εκδήλωση με θέμα: «Δημητριακά στην Ελλάδα: Μύθος και παράδοση, διατροφή, επιχειρηματικότητα», που συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. Η εκδήλωση φιλοξενείται το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στο Τελλόγλειο.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η καταγραφή των προκλήσεων και των προοπτικών του κλάδου φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό των γεύσεων. Στο πλαίσιο αυτό, επιστήμονες από το χώρο της Αρχαιολογίας και της Αγροβιοτεχνολογίας καθώς και επιχειρηματίες θα καλύψουν πολύπλευρα το θέμα από την ιστορική διαδρομή έως τις σημερινές δυνατότητες και αναπτυξιακές προοπτικές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες:
– Σταυρούλα Σμέρλα – Βιολόγος ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ / Τηλ.: 2311 257526 / E-mail: vousme@certh.gr
– Αμαλία Δρόσου – Υπηρεσίες εξωστρέφειας ΕΚΕΤΑ / Τηλ.: 2310 498214 / E-mail: amelidr@certh.gr