Είστε εδώ

Προσεχείς Εκδηλώσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ: Όγκοι, Κύστεις & Φλεγμονές του Μεσοθωρακίου. Θυμεκτομή για Μυασθένεια Gravis

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
13 Δεκ 2019

H Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το «Σεμινάριο Εξειδικευμένης Θωρακοχειρουργικής». Το σεμινάριο σκοπεύει γενικότερα στη λεπτομερή παρουσίαση και την εξαντλητική συζήτηση ενός θέματος ή μιας θεματικής ενότητας της σύγχρονης θωρακοχειρουργικής. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποτελέσει μια σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία να είναι ωφέλιμη για τους θωρακοχειρουργούς που το παρακολουθούν, τόσο τους υπό ειδίκευση και τους νέους ειδικούς, όσο και τους παλαιότερους και έμπειρους θωρακοχειρουργούς.

#familytime! «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: «τσίκι-τσίκι» Ι»

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
14 Δεκ 2019

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τη νέα έκθεση του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. Αλέξης Ακριθάκης «τσίκι-τσίκι»…

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά (ηλικίας 4-12 ετών) αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Βικτωρία Ζόρα
Κωνσταντίνος Χάρδας

«Θάλασσα, Χοροί, Μελωδίες, Πολιτική και ένας Αρλεκίνος: Πανόραμα της ελληνικής μουσικής»

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
19 Δεκ 2019

«Θάλασσα, Χοροί, Μελωδίες, Πολιτική και ένας Αρλεκίνος: Πανόραμα της ελληνικής μουσικής» είναι ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης που διοργανώνεται στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ., με την Βικτωρία Ζόρα (βιολί) και τον Κωνσταντίνο Χάρδα (πιάνο) την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Μια μουσική εκδήλωση για βιολί και πιάνο, στην οποία οι καλλιτέχνες θα παίξουν έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Δραγατάκη, Γιάννη Κωνσταντινίδη και πολλών άλλων Ελλήνων συνθετών.